tomTom Deprins Global Information Security Officer – Cloud Services at KBC Group nv.
Tom is responsible for risk management of global cloud services in KBC Group ensuring these services comply with legal, regulatory and internal requirements. In the relatively new domain of public cloud use in finance, Tom is engaged since 2011 working as Internal Auditor, Program Manager and now Information Security Manager.
https://be.linkedin.com/in/tom-deprins-a736972
martinvliemMartin Vliem Martin werkt als National Security Officer voor Microsoft Nederland. In die rol werkt hij aan het verhogen van het vertrouwen bij klanten en partners in het gebruik van Microsofts online diensten en technologieën. Daarbij ligt de aandacht in zijn werkgebied op vier thema’s: cybersecurity, privacy, compliance en reliability. In de meer dan tien jaar dat Martin voor Microsoft werkt, is hij een veelgevraagd spreker op het gebied van cloud security, identity & access en hybrid cloud.
https://nl.linkedin.com/in/mvliem
olafOlaf Streutker Olaf Streutker is als Strategic Advisor werkzaam voor het Corporate Information Security Office van ABN AMRO Bank. Als hoofd van de afdeling Beleid & Architectuur heeft hij aan de wieg gestaan van de Cloud Approval Board, dat is ingericht om meer control te krijgen over public cloud initiatieven en als gatekeeper fungeert voor meldingen aan de DNB. Inmiddels is dit orgaan alweer bijna 3 jaar actief en hebben vele tientallen cloud oplossingen de revue gepasseerd. In zijn bijdrage zal Olaf jullie meenemen in de zoektocht die ABN AMRO de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.
https://nl.linkedin.com/in/olafstreutker
charlieCharlie Howe VP EMEA at Skyhigh Networks

https://uk.linkedin.com/in/howecharlie

Dave_van_stein_profielfotoDave van Stein Dave is security consultant at Xebia. Over the years Dave has performed numerous penetration tests for customers and helped clients to implement security into the software development lifecycle. Nowadays Dave focuses on integrating security and privacy controls into the Agile and DevOps way of working.

https://nl.linkedin.com/in/dvstein

peter

Peter van Eijk

Peter is bestuurslid van de Netherlands Chapter van CSA. Daarnaast is hij spreker en geeft hij trainingen op het gebied van Cloud Computing en Cloud Security.

 

https://nl.linkedin.com/in/pveijk

rein2 Rein van Weerden Rein van Weerden (1960), engineer bij Snow, zit al ruim 32 jaar in de automatisering, onder meer Merantis MCA100 gecertificeerd, heeft bij een klant de basis van hun cloud infrastructuur gelegd. Rein gaat vertellen over de problemen die je ondervindt bij het bouwen van een cloud bij een grote klant. Hij gaat het hebben over (het gebrek aan) security awareness binnen dat proces. Titel van de lezing is “Binnen zonder kloppen”.